Behringers underbara 2019

2019 börjar gå mot sitt slut och en tillverkare som verkligen har gått framåt under året är Behringer.

Behringer sågs länge som en lågbudgettillverkare med bra utrustning men lägre kvalitet än de dyrare märkena. 

Den bilden har börjat förändras, fortsätter Behringer lika nästa år så kommer den definitivt att ändras under 2020!

Under 2019 har Behringer släppt många nya produkter. Flera syntharen mixer som gjorde mig riktigt imponerad och nu senast ett antal mikrofoner.

Jag skrev om Behringer Crave för en tid sedan. Jag har ännu inte fått någon möjlighet att prova den själv. Jag har dock hört många demos på YouTube som bara gör mig mer sugen att köpa den. 

Efter Behringer släppte Crave har man även släppt Wasp, Poly D (en polyfonisk version av Model D), K2 och Pro-1.  

Behringer Wing, mixern som jag skrev om tidigare, är nånting som är värt att nämna en extra gång. 

Det handlar om en 48-kanals mixer med 40 stereoingångar med EQ’s, kompressorer och gate på alla ingångar. 8 auxingångar, 16 stereo auxutgångar och 4 main utgångar.

En riktig monstermixer som just nu inte kostar mer än 33 000. Med tanke på prisutvecklingen på Behringers tidigare mixers så lär priset sjunka under 2020. Jag gissar att det ligger på under 20 000 före nästa års slut.

Musikinspelning.se är en sajt med tips till dig som har musikinspelning som hobby eller yrke.  Jag som driver sidan heter Johan Bakke. Jag har en egen studio, spelar som soloartist och i ett band och har över 100 låtar på nätet. Eftersom jag endast använder PC och Windows så skriver jag i första hand om musikinspelning på PC med Windows 10 som operativsystem.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller tips på ämnen som jag kan skriva artiklar om. Vill du veta mer om mig, klicka här för mer information.

 

Några av länkarna på musikinspelning.se är affiliatelänkar, dvs länkar till tjänster och produkter där jag får provision när du gör en beställning. Jag tjänar några kronor när du klickar på länken och gör en beställning. Jag länkar aldrig till en produkt som blir dyrare om du klickar på min länk än om du beställer direkt från samma företag.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.