Länkar till bra tjänster och butiker

Här har jag samlat länkar till några av de butiker, tjänster och andra sidor som jag använder och kan rekommendera! Listan med länkar är under uppbyggnad och fylls på hela tiden.

Musikinspelning.se är en sajt med tips till dig som har musikinspelning som hobby eller yrke.  Jag som driver sidan heter Johan Bakke. Jag har en egen studio, spelar som soloartist och i ett band och har över 100 låtar på nätet. Eftersom jag endast använder PC och Windows så skriver jag i första hand om musikinspelning på PC med Windows 10 som operativsystem.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller tips på ämnen som jag kan skriva artiklar om. Vill du veta mer om mig, klicka här för mer information.

 

Några av länkarna på musikinspelning.se är affiliatelänkar, dvs länkar till tjänster och produkter där jag får provision när du gör en beställning. Jag tjänar några kronor när du klickar på länken och gör en beställning. Jag länkar aldrig till en produkt som blir dyrare om du klickar på min länk än om du beställer direkt från samma företag.